office@ajutorfinanciar.ro

Termeni de utilizare

Ultima actualizare: 4 aprilie 2021

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A FOLOSI ORICARE DIN SERVICIILE NOASTRE.

ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII (“TERMENII”) REPREZINTĂ UN CONTRACT LEGAL ÎNTRE “DUMNEAVOASTRĂ” ȘI SC EDM BUSINESS PROJECT CONSULTING SRL, având număr unic de identificare 42357441, cu sediul în în Str. Grigore Ionescu, Nr.63, Bloc, T73, Scara 2, Et.4, Ap. 42, Sector 2, Bucuresti, cod poștal 23674, România și/sau oricare din subsidiarele și afiliații acesteia (colectiv “EDM AJUTORFINANCIAR”, “NOI”, “NOSTRU”).

ACEȘTI TERMENI EXPLICĂ CUM AVEȚI VOIE SĂ UTILIZAȚI PAGINILE WEB LOCALIZATE LA URL-URILE AJUTORFINANCIAR.RO, CA ȘI TOATE SITE-URILE ASOCIATE AFILIATE DE EDM AJUTORFINACIAR, SUBSIDIARELE ȘI COMPANIILE AFILIATE (COLECTIV, “SITE”). DACĂ NU SE SPECIFICĂ ALTFEL, TOATE REFERINȚELE LA “SITE” INCLUD, DE ASEMENEA, SERVICIILE, MATERIALELE, CONȚINUTUL, SERVICIILE DISPONIBILE PRIN ACEST SITE ȘI ORICE PROGRAM INFORMATIC PE CARE EDM AJUTORFINANCIAR ÎL FURNIZEAZĂ PENTRU A FI DESCĂRCAT DE DVS. (TOATE ACESTE COLECTIV NUMITE “SERVICIUL“).

Folosind serviciile noastre, prin accesarea, descărcarea sau folosirea oricărora din Aplicațiile noastre, produsele, Site-ul, sau Serviciul în orice fel; prin accesarea Serviciului prin Platforme ale Terțelor Părți, inclusiv rețele sociale; prin apăsarea butonului  “ACCEPT”, sau prin completarea procesului de înregistrare, DVS. CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT, ÎNŢELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI ȘI CONSIMȚIȚI COLECTAREA, FOLOSIREA ȘI STOCAREA INFORMAȚIILOR DVS. AȘA CUM SE PRECIZEAZĂ ÎN POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI FIȘIERELE COOKIE A EDM AJUTORFINANCIAR. (Toate cele de mai sus, colectiv “ACCEPTAREA DVS.”).

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI, SAU DACĂ ÎN ORICE MOMENT TERMENII NU MAI SUNT ACCEPTABILI PENTRU DVS., VĂ RUGĂM SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA SERVICIULUI.

ACEȘTI TERMENI NECESITĂ ARBITRAJ OBLIGATORIU INDIVIDUAL PENTRU REZOLVAREA LITIGIILOR. DACĂ SUNTEȚI REZIDENT ROMÂN, VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ, ÎN ANUMITE CIRCUMSTANȚE, PUTEȚI ADUCE UN LITIGIU ÎN FAȚA AUTORITĂȚILOR SAU CURȚILOR JUDECĂTOREȘTI RELEVANTE DIN ROMÂNIA.

 1. UTILIZARE GENERALĂ ȘI MODIFICĂRI

Serviciul este licențiat către dvs., nu este vândut.

EDM AjutorFinanciar își rezervă dreptul de a refuza ori cand accesul oricărui utilizator la Serviciu fără notificare, indiferent de motiv, inclusiv dar fără a se limita la încălcarea Termenilor. Sunteți de acord că EDM AjutorFinanciar poate suspenda sau întrerupe Serviciul (sau orice funcționalitate) sau modifica conținutul Serviciului în orice moment, indiferent de motiv, cu sau fără notificarea, și fără răspundere.

DACĂ NU AVEȚI CEL PUȚIN 13 ANI, NU PUTEȚI FOLOSI TOATE SECȚIUNILE SERVICIULUI SAU NU PUTEȚI TRANSMITE NICIO INFORMAȚIE CĂTRE EDM AJUTORFINANCIAR SAU SERVICIU. DACĂ AVEȚI CEL PUȚIN OPTSPREZECE (18) ANI, CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT, ÎNȚELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD SĂ VĂ SUPUNEȚI ACESTOR TERMENI. DACĂ SUNTEȚI UN PĂRINTE SAU TUTORE LEGAL AL UNUI MINOR CARE FOLOSEȘTE SERVICIUL, PRIN PREZENTA SUNTEȚI DE ACORD CĂ AȚI REVIZUIT ȘI CONSIMȚIT CU ACEȘTI TERMENI SĂ OBLIGE MINORUL LA ACEȘTI TERMENI ȘI SĂ DESPĂGUBIȚI PE DEPLIN ȘI SĂ EXONERAȚI DE ORICE RĂSPUNDERE EDM AJUTORFINANCIAR DACĂ MINORUL ÎNCALCĂ ORICARE DIN ACEȘTI TERMENI. DACĂ SUNTEȚI UN MINOR, SUNTEȚI CONȘTIENT CĂ AVEȚI NEVOIE DE PERMISIUNEA TUTORELUI DVS. LEGAL PENTRU A UTILIZA SERVICIUL.

Dacă sunteţi un părinte sau tutore legal al unui minor, prin prezenta sunteți de acord ca minorul să se supună acestor termeni și să despăgubiți pe deplin și să exonerați de orice răspundere EDM AjutorFinanciar dacă minorul încalcă oricare din acești Termeni. EDM AjutorFinanciar poate modifica, actualiza sau adăuga sau elimina oricare din acești Termeni, în orice moment, publicând Termenii actualizați ai Serviciului și informându-vă fie printr-un banner în cadrul Serviciului sau, în funcție de statusul contului dvs., prin email, la unica discreție EDM AjutorFinanciar. Acești Termeni vor intra în vigoare în termen de 3 zile de la publicare.

Folosind Serviciul după ce EDM AjutorFinanciar a actualizat Termenii, sunteți de acord că toți Termenii actualizați; dacă nu sunteți de acord cu vreunul din Termenii actualizați, trebuie să opriți utilizarea  Serviciului. De asemenea, rețineți că acești Termeni pot fi înlocuiți de notificări sau termeni legali special concepuți localizați în anumite funcționalități ale Serviciului. Aceste notificări sau termeni legali special concepuți sunt incluși în acești Termeni și înlocuiesc prevederile acelor Termeni care sunt desemnați ca fiind înlocuiți.

Înțelegeți și sunteți de acord că Serviciul (și orice Aplicații) evoluează. Astfel, EDM AjutorFinanciar vă poate cere să descărcați și să instalați versiuni noi ale Serviciului, în orice moment, fără notificare sau răspundere pentru dvs. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord că orice astfel de modificări sau actualizări la Aplicații ar putea modifica specificațiile de sistem necesare pentru a utiliza Aplicația și, în astfel de cazuri, dvs. și nu EDM AjutorFinanciar sunteți responsabil pentru achiziționarea oricăror programe software și/sau hardware necesare pentru a accesa și utiliza Aplicația. Confirmați că atunci când este disponibilă o versiune nouă, versiunile anterioare ale Aplicației Mobile pot să nu mai fie disponibile sau să nu mai fie întreținute de EDM AjutorFinanciar.

 1. CONFIDENȚIALITATE

Orice informație furnizată de dvs. și folosită de Serviciul nostru face obiectul Politicii privind confidențialitatea și fișierele cookie.

 1. UTILIZAREA SERVICIULUI

(a) Vizitatori și oaspeți. Dacă sunteți un vizitator, dvs. veți putea să vizualizați și să utilizați anumite funcționalități ale Serviciului care sunt disponibile fără înregistrare. Nu este nevoie să vă înregistrați la EDM AjutorFinanciar doar pentru a vizita și a vizualiza Site-ul, informațiile publice despre Serviciu sau pentru a descărca anumite materiale disponibile sau Aplicațiile Mobile.

(b) Înregistrarea contului. Pentru a accesa anumite funcționalități ale Serviciului s-ar putea să vi se ceară să deveniți un Utilizator Înregistrat. În scopul acestor Termeni, un “Utilizator Înregistrat” este un utilizator al Serviciului (“Utilizator” sau “utilizator”) care are un cont înregistrat la noi (“Contul”).

(c) Date de înregistrare. Înregistrându-vă la Serviciu sunteți de acord (i) să furnizați informații adevărate, exacte, actuale și complete despre dvs. așa cum se solicită în formularul de înregistrare (“Date de înregistrare”); și (ii) să mențineți și să actualizați imediat Datele de Înregistrare pentru a le menține adevărate, exacte, actuale și complete. Dvs. sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar în cadrul Contului dvs. Nu puteți divulga Contul și parola dvs. nimănui și sunteți de acord (A) să notificați EDM AjutorFinanciar imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a parolei dvs. sau orice încălcare a securității; și (B) să vă deconectați din Contul dvs. la sfârșitul fiecărei sesiuni. Dacă furnizați orice informație care nu este adevărată, exactă, actuală sau completă, sau EDM AjutorFinanciar are motive întemeiate să suspecteze că o astfel de informație nu este adevărată, exactă, actuală sau completă, EDM AjutorFinanciar are dreptul de a suspenda sau închide Contul dvs. și de a refuza orice utilizare actuală sau viitoare a Serviciului (sau orice parte a acestuia). EDM AjutorFinanciar își rezervă dreptul de a elimina sau de a recupera orice nume de utilizator, în orice moment și indiferent de motiv, inclusiv dar fără a se limita la pretențiilor unei terțe părți că un nume de utilizator încalcă drepturile terței părți.

(d) Acces la rețea. Atunci când accesați Serviciul printr-o rețea mobilă, se vor aplica tarifele și taxele de date, mesaje, etc. ale  furnizorului dvs. de rețea sau roaming. Descărcarea, instalarea sau utilizarea anumitor servicii poate fi interzisă sau restricționată de furnizorul dvs. de rețea și e posibil ca nu toate funcționalitățile Serviciului să funcționeze cu furnizorul dvs. de rețea sau dispozitivul dvs.

 1. REGULI DE CONDUITĂ

Folosind Serviciul EDM AjutorFinanciar sunteți de acord să NU (sau să nu cereți unui alt utillizator să facă acest lucru):

 • Sa va inscrieti dacă aveți mai puțin de 13 ani;
 • acționați sau să nu permiteți un comportament care încalcă regulile Platformelor Terțelor Părți, cu condiția ca accesul la aceste platforme să fie efectuat prin intermediul Serviciului;
 • să vă înscrieți folosind o identitate sau informații false sau în numele altcuiva, în afară de dvs.;
 • să vă înscrieți și să nu utilizați Serviciul dacă vi s-a interzis anterior să folosiți Serviciile EDM AjutorFinanciar;
 • să vă înscrieți Site-ul sau Serviciul pentru a promova, solicita sau transmite orice reclame comerciale, inclusiv scrisori în lanț, email-uri de tip junk sau mesaje repetitive (spim și spam) către nicio persoană;
 • utilizați Contul dvs. sau Serviciul pentru a vă angaja într-o conduită ilegală;
 • să utilizați datele unui alt utilizator fără permisiune;
 • utilizați Site-ul sau Serviciul într-o manieră care încalcă orice lege sau reglementare aplicabilă sau care este interzisă de acești Termeni;
 • colectați sau să nu preluați nicio informație despre alți utilizatori;
 • publicați, solicitați sau să nu vă conectați la materiale sexuale explicite, amenințătoare,  jenante, pline de ură, rasiale, insultătoare din motive etnice sau religioase, instigatoare, înșelătoare, dureroase, defăimătoare, calomnioase sau altfel nepotrivite sau ofensatoare pentru conduită;
 • discutați, promovați sau descrieți nicio formă de sexualitate, abuz, exploatatoare a copiilor sau subiecte similare care pot dăuna sau atenta la securitatea copilului sau minorului;
 • utilizați funcționalitățile Site-ului sau Serviciului în alte scopuri decât cele propuse;
 • interferați cu sau să nu dezactivați nicio funcționalitate privind securitatea Site-ului sau Serviciului, sau orice parte a acestuia, inclusiv orice Serviciu disponibil pe sau prin orice Platformă a unei Terțe Părți;
 • descifrați, decompilați, dezasamblați, rescrieți programele sursă sau să nu încercați în alt fel să extrageți vreun cod sau idei sau algoritmi ai vreunei părți a Serviciului, inclusiv orice Serviciu disponibil prin Platformele Terțelor Părți;
 • angajați în nicio altă conduită interzisă;

Orice utilizare a Serviciului care încalcă aceste limitări este stric interzisă, poate duce la revocarea imediată a licenței dvs. și vă poate pune în situația de a fi răspunzător pentru încălcarea legii. EDM AjutorFinanciar își rezervă dreptul de a determina ce conduită este considerată a încălca regulile de utilizare sau de a nu se încadra în scopul sau spiritul acestor Termeni de utilizare sau a Serviciului. În cazul unei încălcări a oricăror prevederi de mai sus, EDM AjutorFinanciar va decide la unica sa discreție ce acțiuni, dacă există, va întreprinde, inclusiv închiderea Contului dvs., interzicerea utilizării Serviciului și/sau informarea autorităților relevante.

 1. PLATA TARIFELOR

EDM AjutorFinanciar nu percepe nici un fel de tarif pentru utilizarea serviciilor pe acest site.

 1. TERMEN ȘI TERMINARE

(a) Termen. Termenii încep în data în care îi Acceptați (așa cum este descris în preambulul de mai sus) și rămân în vigoare atât timp cât utilizați Serviciul, decât dacă acesta nu este terminat mai devreme, în conformitate cu Termenii.

(b) Terminare. Dacă doriți să terminați Serviciul, puteți face acest lucru (a) notificând EDM AjutorFinanciar la adresa dpo@ajutorfinaciar.ro în orice moment; (b) Ne rezervăm dreptul de a închide sau suspenda accesul dvs. la oricare sau la toate Serviciile în orice moment și indiferent de motiv. Rămâne la latitudinea noastră de a șterge înregistrarea dvs. din motive pe care noi le considerăm că încalcă acești Termeni. În cazul în care închidem sau suspendăm Contul dvs., nu veți mai avea acces la acesta sau la alte funcționalități asociate cu acesta.

(c) Efectul terminării. Terminarea oricărei funcționalități a Serviciului include eliminarea accesului la acea funcționalitate. Terminarea Serviciului include ștergerea a tuturor informațiilor, fișierelor aferente și a Consimțământului asociat cu Contul dvs. (sau orice parte a acestuia), inclusiv Conținutul dvs. EDM AjutorFinanciar nu va avea nicio răspundere față de dvs. pentru suspendare sau terminare, inclusiv pentru ștergerea Conținutului dvs. Toate prevederile termenilor care, prin natura lor, trebuie să își păstreze valabilitatea, își vor păstra valabilitatea după terminarea Serviciului, inclusiv dar fără a se limita la prevederi privind proprietatea, renunțarea la garanție și limitarea răspunderii.

 1. DISPUTE ÎNTRE UTILIZATORI

Dvs. sunteți singurul responsabil pentru propriile interacțiuni cu alți utilizatori ai Serviciului. EDM AjutorFinanciar poate, în orice moment, să intervină în disputele dintre dvs. și alți utilizatori, dar nu are nicio obligație de a face acest lucru. EDM AjutorFinanciar nu va fi responsabil pentru ceea ce rezultă din aceste dispute, inclusiv, dar fără a se limita la pretenții și daune de orice fel. Dacă aveți o dispută cu unul sau mai mulți utilizatori, EXONERAȚI EDM AJUTORFINANCIAR (și funcționarii, directorii, agenții, subsidiarele, societățile în participațiune și angajații) DE ORICE PRETENȚII, CERERI ȘI DAUNE (directe și conexe) de orice fel și natură, cunoscute și necunoscute, care decurg din sau în legătură cu astfel de dispute.

 1. RENUNȚAREA LA GARANȚII

SERVICIUL ESTE FURNIZAT “AȘA CUM ESTE” ȘI  “AȘA CUM ESTE DISPONIBIL” ȘI NU DECLARĂM, NU PROMITEM SAU NU GARANTĂM CĂ SERVICIUL VA FI NEÎNTRERUPT, FĂRĂ ERORI, FĂRĂ VIRUȘI SAU CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE. Sunteți de acord că accesul și utilizarea dvs. a Serviciului se fac pe propriul dvs. risc. ÎN MĂSURA ÎN CARE ESTE PERMIS DE LEGE, EDM AJUTORFINANCIAR, FUNCȚIONARII, DIRECTORII, ANGAJAȚII ȘI AGENȚII RENUNȚĂ LA TOATE GARANȚIILE, EXPLICE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL ȘI UTILIZAREA DVS. A  ACESTUIA, INCLUSIV GARANȚIILE IMPLICITE ALE TITLULUI, VANDABILITATEA, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, NEÎNCĂLCAREA, EXACTITATEA, AUTORITATEA, INTEGRALITATEA, UTILIZAREA ȘI OPORTUNITATEA. EDM AjutorFinanciar nu emite nicio garanție sau declarație privind exactitatea sau integralitatea conținutului Serviciului sau conținutului oricărui site conectat la Serviciu și, în limita permisă de legea aplicabilă, nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru oricare din următoarele:

 • erori, greșeli sau inexactități ale conținutului;
 • vătămări personale sau daune materiale, de orice natură, rezultate din accesul și utilizarea dvs. a Serviciului sau Site-ului;
 • orice acces sau utilizare neautorizată a serverelor noastre securizate și/sau orice și toate informațiile și/sau informațiile financiare stocate în acestea;
 • orice întrerupere sau încetare a transmisiei către sau de la Serviciu;
 • orice bug-uri, viruși, cai troieni sau similar care pot fi transmiși către sau prin Serviciu sau Site de orice terță parte;
 • orice erori sau omisiuni ale conținutului sau pentru orice pierdere sau daună de orice fel suferită ca rezultat al utilizării oricărui conținut publicat, trimis prin email, transmis sau pus altfel la dispoziție prin Serviciu și/sau Site.
 1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

EDM AJUTORFINANCIAR NU VA FI RĂSPUNZĂTOARE SUB NICIO FORMĂ FAȚĂ DE DVS. SAU ORICE TERȚĂ PERSOANĂ PENTRU VREO DAUNĂ INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ, PUNITIVĂ SAU CONEXĂ DE ORICE FEL, INCLUSIV ORICE PROFITURI PIERDUTE SAU DATE PIERDUTE, CE REZULTĂ DIN UTILIZAREA DVS. A SERVICIULUI SAU A ALTOR MATERIALE, ACCESATE PRIN SAU DESCĂRCATE DIN SERVICIUL NOSTRU, PE BAZĂ DE GARANȚIE, CONTRACT, DELICTUAL SAU ORICE ALTĂ TEORIE JURIDICĂ, SAU INDIFERENT DACĂ EDM AJUTORFINANCIAR A FOST SAU NU AVERTIZATĂ PRIVIND POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE.

Limitarea de mai sus a răspunderii se va aplica în măsura în care este permisă de lege în jurisdicția aplicabilă. Confirmați în mod explicit că EDM AjutorFinanciar nu va fi răspunzătoare pentru conduita defăimătoare, jignitoare sau ilegală a oricărei terțe părți și că riscul de vătămare sau daune din cele de mai sus vă revine în întregime dvs.

RENUNȚAREA ȘI LIMITĂRILE DE MAI SUS PRIVIND RĂSPUNDEREA NU VĂ AFECTEAZĂ DREPTURILE ÎN CALITATE DE CONSUMATOR SAU NU URMĂRESC SĂ LIMITEZE RĂSPUNDEREA CARE NU POATE FI EXCLUSĂ ÎN BAZA LEGII ROMÂNEȘTI APLICABILE.

 1. DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți și să exonerați de răspundere EDM AjutorFinanciar, acționarii, subsidiarele, afiliații, funcționarii, angajații, agenții, partenerii și licențiatorii (colectiv “Părțile EDM AjutorFinanciar”) împotriva oricăror pierderi, costuri, răspunderi și cheltuieli (inclusiv tarifele rezonabile ale avocaților) referitoare la sau care decurg din: (a) Conținutul dvs.; (b) utilizarea dvs., sau incapacitatea de a folosi Serviciul; (c) încălcarea de către dvs. a Serviciului; (d) încălcarea de către dvs. a oricăror drepturi ale altor părți, inclusiv orice Utilizator; sau (e) încălcarea de către dvs. a oricăror legi, reguli sau regulamente aplicabile. EDM AjutorFinanciar își rezervă dreptul, pe cheltuială proprie, de a-și asuma apărarea și controlul exclusiv a oricăror situații care, în alt mod, fac obiectul despăgubirii de către dvs., caz în care dvs. veți coopera deplin cu EDM AjutorFinanciar pentru susținerea oricărei apărări disponibile. Sunteți de acord că prevederile din această secțiune își vor păstra valabilitatea oricărei terminări a Contului dvs., a Termenilor sau accesului dvs. la Serviciu.

 1. DEȚINEREA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE ȘI LICENȚĂ

Dvs. confirmați că toate drepturile de proprietate intelectuală la Serviciul nostru și tehnologia aferentă și toate informațiile și conținutul disponibil pe sau prin Serviciu (exclusiv Conținutul Utilizatorului) sunt deținute de noi și/sau furnizorii noștri.

Serviciul este protejat de legile dreptului de autor în întreaga lume. Sub rezerva conformității dvs. cu acești Termeni și a oricăror altor politici EDM AjutorFinanciar relevante, EDM AjutorFinanciar vă acordă o licență limitată, non-exclusive, netransferabilă, ce nu poate fi sublicențiată, revocabilă numai pentru uzul dvs. personal, necomercial. Nu este autorizată altă utilizare a Serviciului. Ținând seama de această autorizare, sunteți de acord să orice copie a funcționalităților Serviciului sau componentelor acestuia pe care o faceți va păstra toate drepturile de autor și alte notificări proprietare în aceeași formă și manieră ca originalul.

Nu aveți dreptul să utilizați, descărcați, încărcați, imprimați, afișați, efectuați, reproduceți, publicați, licențiați, postați, transmiteți, modificați, creați lucrări derivate, dezinstalați, dezasamblați, decompilați, adaptați, distribuiți, transferați sau exploatați în alt fel Serviciul sau funcționalitățile sau componentele sale, în întregime sau parțial, fără autorizația noastră scrisă prealabilă.,

Noi și furnizorii noștri ne rezervăm toate drepturile neacordate în acești Termeni. Nu există licențe implicite.

Toate mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de servicii afișate în Serviciu (“Mărcile”) sunt proprietatea noastră sau proprietatea terțelor părți. Dvs. nu aveți permisiunea de a folosi aceste Mărci fără consimțământul scris în prealabil sau consimțământul acestor terțe părți care pot deține Mărcile.

 1. LEGEA APLICABILĂ ȘI ACORDUL DE ARBITRAJ

Acești Termeni și orice acțiune în legătură cu acești Termeni va fi guvernată și interpretată în bază legilor din România. Rețineți că, în anumite circumstanțe, puteți invoca protecția care este acordată dvs. de legile din România xxxxxx

 1. PLÂNGERILE CONSUMATORULUI

Puteți raporta orice plângeri la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, http://www.anpc.gov.ro/

 1. GENERALITĂȚI

Acești Termeni, împreună cu Politica privind confidențialitatea  constituie întregul acord dintre dvs. și EDM AjutorFinanciar privind utilizarea de către dvs. a Serviciului (Site, Serviciu și tot conținutul aferent) și prevalează și înlocuiește orice acord scris sau oral anterior privind cele de mai sus. Incapacitatea noastră de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va constitui o renunțare la acel drept sau prevedere. Dacă oricare din prevederile acestor Termeni devine nelegal, nul sau neaplicabil din orice motiv, atunci prevederea va fi separată de Termeni și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi. Nici drepturile și nici obligațiile care decurg din acești Termeni nu sunt cesionabile către dvs. și orice astfel de potențială cesionare sau transfer va fi nul și fără efect. Noi putem cesiona acești Termeni fără restricție. Dvs. nu puteți utiliza, exporta, importa sau transfera Serviciul decât așa cum este autorizat de legile din România. Nu veți utiliza Serviciul în niciun scop interzis de legea românească, inclusiv dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau producția de rachete, arme nucleare, chimice sau biologice. Confirmați și sunteți de acord că produsele, serviciile sau tehnologia furnizată de EDM AjutorFinanciar fac obiectul legilor și reglementărilor de control din România și Uniunea Europeană.

 1. INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți orice întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la office@ajutorfinanciar.ro. Vom depune toate eforturile pentru a răspunde întrebărilor dvs.