office@ajutorfinanciar.ro

Schimbări majore în comerțul online, categoriile preferate de români. Crețu, Visa România: Au fost puși pe hartă

By: ajutorfinanciar0 comments

Cătălin Creţu, di­rec­tor general al Visa pentru Româ­nia, a vorbit la interviurile DC News şi DC Business despre schimbările care au avut loc în comerțul online de la debutul pandemiei de COVID-19.

Segmentul online a beneficiat masiv, mai ales magazinele de amenajare a locuinței, magazinele alimentare și bineînțeles magazinele pentru haine și accesorii. Știm foarte bine că schimbarea a venit nu doar din partea deținătorilor de carduri, dar a venit și din partea comercianților. Mulți dintre ei, pentru a supraviețui, au deschis și comerțul online, și vânzările online. Alții, efectiv au fost puși pe hartă. Gândiți-vă că înaintea acestei perioade, care era prezența sau vizibilitatea firmelor de livrare la domiciliu? Foarte redusă. În această perioadă efectiv au crescut exponențial.

Sau dacă ne gândim la aceste firme noi care activează în zona de mobilitate urbană. Este un concept nou și poate puțin metaforic pentru toate firmele acelea care au distribuit scuterele electrice în țară, prin orașele mari. Înainte foarte puțină lume le folosea. Iată că odată cu restricțiile acestea, din ce în ce mai mulți oameni au apelat, și-au înregistrat cardurile, și au început să facă aceste tranzacții fără să simtă efectiv. „, a declarat Cătălin Crețu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Sursa DCnews.ro. Pentru video click pe DCnews.ro.

 

Related post

Leave A Comment