office@ajutorfinanciar.ro

România, împrumuturi cu dobânzi mari. Gușă: Dacă nu luăm banii de la UE, rețeaua lui Cîțu o duce bine

By: ajutorfinanciar0 comments

Sursa foto: Pixabay

Sursa foto: Pixabay

Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre împrumuturile cu dobânzi mari pe care le face România.

“România se împrumută la cele mai mari dobânzi din Europa şi, cunoscând sistemul bancar internaţional, eu vă spun în felul următor: pentru orice împrumut negociat la o dobândă avantajoasă pentru bancă, comisionul ţi-l iei când ai negociat. Dacă media dobânzilor internaţionale este 4 şi tu iei un împrumut la dobândă 6 sau 7, ţi se plăteşte un comision mare din partea băncii – nu ştim cum, nu ştim unde – pentru că ai făcut acest mare avantaj băncii, ai generat un mare câştig băncii.

Acest împrumut este unul sigur, garantat de stat şi, atunci, dacă noi nu luăm banii de la UE, rețeaua asta a lui Cîțu, care a lucrat pe la Banca Noii Zeelande, pe la Banca Europeană de Dezvoltare din Frankfurt, o duce bine. Nu ştiu cui i se plăteşte comisionul ăla de la fiecare împrumut al României, dar sigur se plăteşte, că asta e regula bancară.

De ce nu se întreabă nimeni de ce nu facem eforturi ca să luăm banii ăştia nerambursabili plus dobânda foarte mică la restul de bani din partea UE, noi mergând să ne împrumutăm la cea mai mare dobândă din UE?”, a spus Cozmin Gușă, în emisiunea Deferiți mass-media, de la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video pe DCnews

Related post

Leave A Comment