office@ajutorfinanciar.ro

Raluca Turcan, despre pensii: Derapaje majore!

By: ajutorfinanciar0 comments

Sursă Foto: Facebook Raluca Turcan

Sursă Foto: Facebook Raluca Turcan

„A fost corpul de control la Mehedinți. Acolo s-au înregistrat, cu siguranță, derapaje majore și informațiile din spațiul public, dar și informațiile de la fața locului ne confirmă lucrul acesta. Cei mai afectați sunt beneficiarii Casei Județene de Pensii Mehedinți și vom prezenta concluziile acestui raport și posibile măsuri de acțiune și de sancțiune”, a spus ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Întrebată dacă situația de la Casa de Pensii Mehedinți este una izolată, Raluca Turcan a declarat că se fac controale peste tot.

„Se fac controale periodice la toate casele județene de pensii. Acolo vorbim, pe de o parte, de un conflict de muncă, pe de altă parte, de deficiență managerială în Casa Județeană de Pensii și dacă vom mai sesiza derapaje grave, care ies din funcționalitatea normală a caselor județene de pensii, evident că nu vom ezita să verificăm mai în amănunt. Pot să vă spun că în legătură cu funcționarea Caselor Județene de Pensii am tras câteva concluzii: sunt subdimensionate ca personal, sunt supraîncărcate ca atribuții, departamentele juridice sunt sufocate ca urmare a proceselor prin care pensionarii își câștigă drepturile în instanță”, a mai spus Turcan.

Sursa : DcNews

Related post

Leave A Comment