office@ajutorfinanciar.ro

Pfizer și Qualcomm, în topul celor mai atrăgătoare companii pentru următoarele luni

By: ajutorfinanciar0 comments

Cele mai atrăgătoare companii pentru următoarele luni din 2021 au fost clasificate de analiști.

Analiștii Bloomberg au făcut topul celor mai interesante companii pentru următoarele luni. Potrivit Businessweek, acestea fac parte din diverse sectoare și regiuni.

Pfizer

 

„Viitorul pe termen scurt al Pfizer depinde de comenzile de vaccin, care par că sunt necesare pentru a fi protejat împotriva Covid-19”, a transmis jurnalistul Sam Fazeli. Compania este într-o poziție din care poate câștiga mai multe contracte pentru serul dezvoltat cu BioNTech, fiindcă guvernele lumii încearcă să se pregătească pentru valuri suplimentare de infectări. Vaccinul s-a dovedit a fi eficient și sigur chiar și împotriva variantelor noi de coronavirus.

Qualcomm

„Implementarea celei de-a cincea generații de rețele mobile este un câștig pentru Qualcomm, un furnizor principal de piese pentru producătorii de smartphone-uri”, a transmis jurnalistul Anand Srinivasan. Acum că trecerea către 5G are în sfârșit loc, vânzările de telefoane care beneficiază de această tehnologie sunt tot mai multe. Totul se traduce în venituri suplimentare pentru Qualcomm, care produce cipuri pentru Samsung Electronics și Apple. Cu o creștere preconizată de 13% a vânzărilor de telefoane în 2021, Qualcomm ar ajunge la vânzări de 32,1 miliarde dolari în anul fiscal 2021.

Sberbank

„Banca rusească Sberbank este cunoscută pentru succesul său de digitalizare. Însă, piața ar putea să nu rezoneze cu potențialul afacerilor instituției de comerț online”, a transmis Tomasz Noetzel care preconizează vremuri bune pentru firma financiară rusească.

Noua divizie de comerț online a băncii este o piesă riscantă a afacerii, iar nimeni nu poate preconiza imediat potențialul acestei investiții nebancare. Totuși, profiturile Sberbank ar trebui să fie suficient de mari în următorii doi ani pentru a-și extinde afacerea de comerț online și să mai rămână și bani.

Xpeng

„Popularitatea tehnologiei de condus aproape autonome a Xpeng poziționează producătorul chinez de mașini electrice într-o primă poziție să facă un profit cheie în acest an”, a transmis Steve Man. Firma chineză de mașini electrice a crescut cererea pentru automobilele sale pentru Xpilot, sistemul de asistență rutieră. Lansările Xpilot 3.0 și 3.5 ar putea aduce și mai mulți potențiali clienți în showroom-uri, crescând numărul de vânzări.

Urmează vremuri grele pentru alte companii

Totuși, alte companii nu vor fi atât de norocoase pentru următoarele luni. Boston Beer va suferi din cauza reîntoarcerii oamenilor în baruri și restaurante, DoorDash nu va mai avea cui să-i livreze acasă mâncarea dacă oamenii ies în oraș să mănânce, iar AirBus a fost mult prea ambițioasă în pandemie privind cererile clienților pentru avioane.

Related post

Leave A Comment