office@ajutorfinanciar.ro

Opțiunea de la Banca Transilvania despre care ar trebui să știe toți românii. Este extrem de ușor de utilizat

By: ajutorfinanciar0 comments

În cazul în care ai un cont la Banca Transilvania e bine să știi că ar trebui să profiți cât mai mult de opțiunile digitale pe care le oferă banca. De exemplu, ai aplicațiile BT Pay și Neo prin care poți controla tot felul de setări pentru cardurile și conturile tale.ADVERTISING

Una dintre cele mai utile opțiuni e că poți bloca un card direct din aplicație, fără să mai trebuiască să suni la bancă. „De fiecare dată când nu-ți găsești cardul, intri în #Neoapp sau BT Pay și îl blochezi singur. Iar dacă îl găsești mai târziu, cu un gest rapid îl deblochezi exact din același loc. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!”, explică BT.

Dacă ai nevoie să-ți blochezi cardul, de exemplu, intri în aplicație și alegi o nouă setare. Ai 3 variante: blocat temporar, pierdut sau furat.

Astfel, nimeni nu mai poate scoate bani de la bancomat cu acel card, face plăți contactless sau cumpărături online. Dacă ajungi din nou în posesia lui, îl poți activa rapid. Îl blochezi și deblochezi de oricâte ori ai avea nevoie.

Opțiunea de la Banca Transilvania ca să știi unde se duc banii tăi

BT mai oferă, în aplicația Neo, și Neo Radar. Pe scurt, îți spune pe ce ai cheltuit banii, dar mai ales unde, ca să știi unde se duc din contul tău. Totodată, în NeoBT mai există și Neo Cash. În loc să te bazezi pe card pentru retragere, poți folosi cardul „invizibil” din aplicație. Prin Neo, așa cum obții din BT Pay, ai un cod pe care îl poți folosi la ATM.

Iar dacă ai aplicația, ar trebui să mai știi și de Neo Travel. Călătorești, dar folosești moneda mai potrivită pentru cumpărături în vacanță. Poți folosi valută, astfel încât să nu treci leii prin curs valutar zilnic. Și așa ceva e o opțiune foarte populară pentru utilizatorii de Revolut, de exemplu.

Sursa: playtech.ro

Related post

Leave A Comment