office@ajutorfinanciar.ro

In ultimul timp anumite persoane doresc sa faca reclama negativa companiei noastre, lasand comentarii rautacioase si false fara ca acestea sa fie din partea unor clienti care au apelat la serviciile noastre sau care sa fie justificate. Asadar, sa lamurim aceasta confuzie creata pentru dezinforma.

By: ajutorfinanciar0 comments

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este information-AjutorFinanciar-1024x743.jpg

Vom raspunde la unele intrebari primite in comentariile postarilor noastre.

1. In orice organizatie SRL, SA,PFA, etc… sunt cheltuieli, (angajati, utilitati, impozite, etc…) deci, este normal sa existe costuri aferente serviciilor;

2. Consultanta Financiara este gratuita la AjutorFinanciar, nu se percep costuri INAINTE, este posibil ca unele firme de acest profil sa perceapa asemenea costuri dar nu si in cazul nostru;

3. Sunt companii care aplica costuri pentru consultanta si pe buna dreptate deoarece, o persoana isi aloca timp pentru a va analiza sitatia in care sunteti, identifica problema si va ofera cea mai buna solutie pentru ca Dumneavoastra (Clientii) sa va atingeti obiectivul dorit dupa care, va cerceta piata pentru a va oferi cele mai bune produse in functie de profilul clientului, va negociaza dobanda ca la finalul creditului clientul sa economiseasca bani ( ex: dobanda banci X la final de credit este de 10.000 lei pentru un client oarecare, noi negociem cu banca X ca dobanda sa fie de 6000 lei comisionul nostru este de 1000 lei, la final clientul economisete 3000 de lei). La doctor daca te duci consultatia te costa (chiar si la stat se va plati de catrea CAS), la Avocat cand te duci la o consultatie platesti (doar ca sa iti de un sfat), la Psiholog platesti la NOI este GRATIS;

4. Timpul de raspuns, difera de la client la client si de cele mai multe ori este este cauzat din lipsa unor documente care nu tin de noi. Banca la randul sau trebuie sa faca niste verificari (ANALIZA) prin care se va asigura ca tu ca si client vei putea plati ratele iar aceste rate nu iti vor afecta necesitatile din viata de zi cu zi, datele dumneavoastra sunt reale si nu incercati sa produceti o frauda (sunt destule cazuri), etc… ;

5. Nu negam nici faptul ca sunt escroci in acest domeniu, sunt companii sau se dau drept companii de acest profil care pacalesc sau cer comisioane exorbitante, inainte de a apela la serviciile unei companii sau persoane este de obligatia Dumneavoastra sa ii verificati inainte. Compania noastra are ecusonul si poarta sigla Firma de Incredere, gasiti informatii pe internet si pe site-ul https://ajutorfinanciar.ro/despre-noi/ asadar nu mai faceti Afirmatii care nu sunt argumentate in numele nostru. Excroci nu stau la VEDERE 🙂.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este WhatsApp-Image-2021-10-25-at-11.40.56-768x1024.jpeg6. Ajutam oameni pentru a isi atinge obiectivele dorite, dupa cum am descris mai sus. Nimic nu este gratis ! Nici Fundatiile de Caritate, Bisericile, ONG-urile nu va ofera nimic gratis, pentru ca acestia au angajati care sunt platiti ( orice persoana ar prefera sa isi petreaca timpul cu cei dragi, pentru ca timpul este limitat pe acest pamant ) iar acei bani sunt asigurati da catre fonduri sau institutii de stat care la randul lor sunt finantate de NOI care platim taxe si impozite.

7. Compania noastra are un mecanism de sortare a clientilor si niste proceduri asadar nu punem pe nimeni pe drumuri doar de dragul de a avea companie. Nu putem face verificarile online deoarece compania noastra este inregistrata la A.N.S.P.D.C.P. ca operator al datelor personale, iar conform normelor G.D.P.R. avem nevoie de acordul Dumneavoastra dat in scris pentru a va forma profilul ( se vor face anumite verificari ). In cazul in care clientul ne ofera alte date si in realitate sunt complet diferite nu este din vina noastra, ambele parti pierd timp.

8. Nu colaboram cu I.F.N.-urile care au dobanzi exorbitante, colaboram cu Banci pentru care este nevoie sa fiti in persoana la momentul semnari contractului pentru a se evita Fraudele in care o alta persoana va fura identitatea. Deci nu putem acorda credit „Online”, exista o banca care acorda astfel de produse dar este necesara o conferinta video dar si aici in cazul in care veti fi aprobat veti fi nevoit sa ajungeti personal pentru semnarea contractului.

9. Majoritatea persoanelor care comenteza negativ la adresa noastra de cele mai multe ori fac acest lucru intentionat pentru a crea confuzie sau sunt persoane care lucreaza la concurenta si vor sa strice imaginea companiei sau sunt Carcotasi 🙂. Referitor la comentariile userului „M..i M…” am verificat iar aceasta nu exista in bazele noastre de date ca si client, dar cunoaste foarte multe detalii din domeniu ( avem un mesaj si in privat ) iar pe aceasta cale ii multumim pentru aceasta campanie de dezinformare. Fara aceste persoane nu v-am putea raspunde la anumite intrebari iar Dumneavoastra ati ramane cu o impresie gresita.

Related post

Leave A Comment