office@ajutorfinanciar.ro

Cryptomoneda Squid Game, creștere record în doar 24 de ore

By: ajutorfinanciar0 comments

Facebook - Sarah Zeng

Există o cryptomonedă denumită după popularul serial corean, care a crescut la nivel record în 24 de ore.

Serialul Netflix „Squid Game”, despre un turneu mortal în care adulții joacă jocuri pentru copii în speranța de a câștiga un premiu mare în bani, are acum propria sa marcă de criptomonedă care s-a lansat cu o creștere uriașă a prețului, scrie CNBC. SQUID se tranzacționează la 2,22 dolari, în creștere cu aproape 2.400% în ultimele 24 de ore, iar capitalizarea sa de piață este de peste 174 de milioane de dolari.

Cei interesați să participe ar putea dori să dea dovadă de prudență înainte de a se arunca în tranzacționarea squid. CoinMarketCap a emis un avertisment, spunând că a primit „mai multe rapoarte” potrivit cărora utilizatorii nu pot vinde acest token pe Pancakeswap, o populară casă de schimb. Nu este clar de ce unii utilizatori nu pot vinde, dar cartea albă care descrie moneda prezintă o tehnologie antidumping care îi împiedică pe deținători să-și vândă monedele dacă nu sunt îndeplinite anumite condiții.

Politica anti-dumping, o problemă a monedei

CNBC a luat legătura prin intermediul informațiilor de contact listate pe site-ul Squid pentru a întreba dacă dezvoltatorii sunt conștienți de problemă și dacă lucrează pentru a o remedia, dar nu a primit imediat un răspuns.

Moneda, care a început pre-vânzarea la 20 octombrie, se alătură unei liste de alte criptomonede-parodie care au fost martorele unor creșteri mari fără un motiv anume, altul decât publicitatea bună. Moneda shiba inu inspirată din meme, de exemplu, și-a dublat prețul în ultima săptămână.

Tokenul Squid a fost lansat ca monedă exclusivă a proiectului Squid Game – o platformă criptografică de tip play-to-earn. Turneul online, care se lansează în noiembrie, imită cele șase runde de jocuri prezentate în emisiunea TV omonimă. Dar, spre deosebire de serial, compania a declarat că „nu oferim consecințe mortale!”

Jocul Calamarului în viața reală. Taxa de participare este piperată

De asemenea, spre deosebire de serial, care a plafonat marele premiu la 38,5 milioane de dolari pentru câștigătorul final, această simulare virtuală a jocului Squid Game nu va limita maximul bonusului final și nici numărul de participanți. Cu toate acestea, jucătorii vor trebui să plătească un preț prestabilit în jetoane Squid pentru a participa la fiecare joc, iar unele runde necesită, de asemenea, ca utilizatorii să achiziționeze un NFT personalizat, disponibil la vânzare pe site-ul lor. Unele dintre aceste NFT-uri prezintă personaje din serial, inclusiv gardienii.

Jocul nu este ieftin: cine dorește să participe la jocul final al turneului, va trebui să plătească 33.450 de dolari și să achiziționeze un NFT. Taxele de intrare din fiecare rundă sunt împărțite între dezvoltatori (10%) și fondul de recompense (90%). Platforma Squid Game oferă, de asemenea, Marbles Pools – încă o referință la serial – prin care deținătorii pot câștiga jetoane. Totul vine pe fondul unui val recent de înșelăciuni și scheme malware legate de Squid Game, prin care infractorii cibernetici caută să atragă fanii.

Related post

Leave A Comment