office@ajutorfinanciar.ro

Chirieac, veste proastă pentru români: În România, CRIZA economică a ÎNCEPUT

By: ajutorfinanciar0 comments

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

„E un șoc ăsta! Să mai dăm o veste foarte proastă din nefericire urmăritorilor noștri.

În România, criza economică a început! O să spuneți: „Dom`ne, a înnebunit Chirieac. Cum, că a anunțat Cîțu 13,5…” NU!

Criza economică a început. Știți de ce? Fiindcă mă uit pe toate canalele media, unde se vorbește despre criza economică. Asta înseamnă că și dacă prin absurd ea nu a început, o inducem noi fără să vrem.

Toată lumea vorbește: scumpiri, majorări de prețuri, uleiul mai scump deși e cea mai mare recoltă de floarea-soarelui din Europa. Pâinea e mai scumpă deși e cea mai mare recoltă de grâu.

 

Energia, pe bune, s-a dus la 100%.

Gazul s-a dus la 100%.

Deci toate lucrurile astea se discută non-stop și automat se induce criza! Omul când va veni de unde a fost plecat, dacă a fost plecat, că 80% dintre români nu au fost plecați nicăieri și nu pleacă în vacanță… 80% conform Eurostat, omul va sta să-și cumpănească mai bine bănuțul puțin pe care-l are. Lucrul ăsta induce automat o scădere a consumului și o scădere a economiei. Tu nu poți să absorbi banii ăia!”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul emisiunii „Deferiți Mass-Media”.

Cozmin Gușă, intervenție

„Trebuie să sfătuim să-și cumpănească bănuțul, frate! Va fi foarte greu! Această febră de consum, de multe ori inutil trebuie să se oprească, fraților, pentru că perspectivele sunt destul de sumbre. Ei dacă vor consuma la fel, la această dublare a prețurilor la gaz, energie, nu vor mai putea să-și plătească facturile. Se anunță o iarnă destul de friguroasă! (…)

Noi, cu această nonșalanță ne împrumutăm în continuare până când se închide robinetul. Va fi dramatic!”, a spus Cozmin Gușă.

Related post

Leave A Comment