CARDUL DE CREDIT DOBANDA 0%

CERINTE APLICANT:

  • Avans – Minimum 15%

  • Varsta: 18 ani varsta minima, varsta maxima la terminarea creditului este de 62 de ani barbati, 62 de ani pentru femei.

  • Venit: Venitul lunar minim per aplicant este de 1364 lei.

  • Vechime: Minimum 1 an vechime in munca și minimum 3 luni vechime la actualul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna (30 de zile) în ultimul an

  • Perioada maxima de rambursare: 1 an (12 de luni)

 

APLICA ACUM PENTRU UN CARD DE CREDIT

DESCRIERE:

“Este practic un card de credit ce echivalează cu un credit de cumpărături în magazin. Cei care doresc un astfel de card, îl pot obţine pe loc, în sucursalele băncii, dacă sunt întrunite condiţiile de eligibilitate şi după verificările necesare în baza ANAF. Pentru o limită de credit de până la 12.000 de lei, cardul poate fi obţinut fără documente de venit. În plus, pe măsură ce ratele sunt rambursate, clientul va reutiliza suma de bani disponibilă pentru noi cumpărături, la una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piaţa creditelor de consum. Dacă se optează pentru o limită de credit mai mare de 12.000 de lei sunt necesare o adeverinţă de venit şi o declaratie referitoare la veniturile din salarii. Cardul nu are comisioane de emitere sau de administrare. Utilizatorii pot efectua tranzacţii în cele mai cunoscute şi populare magazine din cele mai variate domenii: electronice/electrocasnice, IT&C, mobilă, construcţii, bricolaj şi amenajări interioare, sănătate etc”