office@ajutorfinanciar.ro

Bursele americane închid la valori record

By: ajutorfinanciar0 comments

 

Principalii indici ai burselor de pe Wall Street au închis, luni, la cele mai înalte niveluri atinse vreodată, relatează Reuters.

Acțiunile Tesla au crescut cu peste 4% și au contribuit cel mai mult la câștigurile din S&P 500 și Nasdaq. CEO-ul Elon Musk a insistat luni în instanță că nu controlează Tesla și a spus că nu-i face plăcere să fie directorul executiv al companiei de vehicule electrice, apariția fiind menită să apere achiziția companiei SolarCity din 2016.

Indicele băncilor S&P 500 a urcat cu 1,3% înaintea rca băncile importante, prrecum Goldman Sachs și JP Morgan să îșianunțe rezultatele trimestriale.

S&P 500 (.SPX) a urcat cu aproximativ 17% în acest an, unii investitori începând să se întrebe cât de mult poate dura creșterea acțiunilor, îngrijorați de o posibilă recesiune.

Dow Jones a crescut cu 0,36% până la 34,996,18 puncte, în timp ce S&P 500 a câștigat 0,35%, până la 4.384,63.

Nasdaq Composite (.IXIC) a urcat cu 0,21% până la 14.733,24 puncte.

Walt Disney a crescut cu peste 4% la un maxim pe două luni după ce filmul „Black Widow” al Marvel a câștigat 80 de milioane de dolari în primul său weekend.

Virgin Galactic Holdings a scăzut cu 17% după ce compania de turism spațial a declarat că ar putea vinde acțiuni în valoare de până la 500 de milioane de dolari, la o zi după ce compania a finalizat primul său zbor de testare cu echipaj în spațiu, cu fondatorul miliardarului Richard Branson la bord, notează Mediafax.

Related post

Leave A Comment