office@ajutorfinanciar.ro

BLACK FRIDAY 2021. UniCredit, oferte pentru clienţi

By: ajutorfinanciar0 comments

UniCredit marchează BLACK FRIDAY 2021 cu oferte speciale pentru clienţi / Foto: Pixabay
 Foto: Pixabay

UniCredit marchează BlackFriday pentru al treilea an consecutiv cu oferte speciale pentru clienţii persoane fizice şi IMM.

Acestea vor putea fi accesate exclusiv online pe https://www.unicredit.ro/blackfriday între orele 09:00 – 17:00, în limita numărului de oferte disponibil, conform unui comunicat de presă al băncii. Concret, pe 12 noiembrie, clienţii noi persoane fizice îşi pot deschide la UniCredit Bank conturi curente în lei, euro sau dolari SUA cu zero costuri pentru întreaga perioadă a contractului sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing credite pentru realizări personale cu dobânzi care pornesc de la 0% şi până la 5,99% şi oferte speciale pentru cardurile de credit.

Pentru clienţii noi IMM, UniCredit Bank oferă pachete GeniusIMM cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopţiunilor şi conturilor adiţionale ataşate timp de un an de la data contractării. Campania are un număr limitat de oferte, disponibile exclusiv în condiţiile BlackFriday, doar pe data de 12 noiembrie şi doar online pe site-ul https://www.unicredit.ro/blackfriday.

‘Vineri, 12 noiembrie 2021, este o zi cu multe oferte cu zero costuri de la UniCredit, pentru că sărbătorim împreună cu clienţii noştri, pentru al treilea an consecutiv, Black Friday. Păstrăm tradiţia şi oferim conturi curente cu zero costuri pe viaţă pentru clienţii noi persoane fizice, ca în fiecare an de până acum, la care am adăugat şi alte oferte speciale de la UniCredit Consumer Financing: credite de nevoi personale pornind de la 0% dobândă şi puncte cadou pentru cardurile de credit. Nu am uitat nici de clienţii IMM, pentru care am pregătit o ofertă cu totul specială, Pachete GeniusIMM cu toate extraopţiunile incluse cu zero costuri pentru un an’, a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Retail UniCredit Bank România.

Campania ‘Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viaţă’

Campania ‘Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viaţă’ oferită de UniCredit Bank va fi disponibilă pentru un număr de 3.000 de clienţi noi care au posibilitatea să îşi deschidă un cont curent în lei, euro sau dolari SUA cu un card de debit ataşat. Aceştia vor beneficia de comision zero pentru întreaga perioadă a contractului semnat în baza campaniei Black Friday 2021, pentru toate tipurile de operaţiuni incluse în ofertă, conform prevederilor Regulamentului aferent.

Din punct de vedere creditare, clienţii persoane fizice care aplică online pe data de 12 noiembrie pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing vor avea patru oferte disponibile, astfel: primele 50 de înscrieri online cu dobândă 0%, primele 50 de înscrieri online cu dobândă 1,99%, primele 150 de înscrieri online cu dobândă 3,99% şi primele 250 de înscrieri online cu dobândă 5,99%. Ofertele de dobândă presupun deţinerea sau deschiderea unui cont curent la UniCredit Bank şi ataşarea unei asigurări de viaţă, în condiţiile campaniei.

Related post

Leave A Comment